Select Page

Space Dimension Controller spiller den form for lummer, futuristisk funk, der kører på anlægget i lurvede stripklubber på den fjerne side af Mælkevejen. Hans plade fra 2012, Welcome To Microsector-50, er en episk science fiction-fortælling, en interstellar rejse til lyden af beskidt, synthpræget house og hiphop. Halvt knaldroman og halvt storslået drama. Albummet fortæller endnu et kapitel i historien om Mr. 8040, aka. Max Tiraquon, og hans eventyr i det dybe rum, hvortil menneskeheden har måttet emigrere, efter at have tabt den galaktiske krig mod pulsovianerne.

Hvis Hudson Mohawke, Prince og Deltron 3030 røg sig grundigt skæve med Arthur C. Clarke, ville det formentlig lyde nogenlunde sådan her. Elastisk stjernetågedisco blandet med melankolske suk fra elskende fortabt imellem stjernerne, fuld af smygende melodier, hede og tilduggede, som en rumskibskabine efter sex i zero-g. Space Dimension Controller laver musik der afbøjer lys og sætter mellemgulvet i pulserende svingninger. Hans livesets er lige dele krop og kosmos, lige dele fest og fiktion. Let psykedelisk og fuldstændig medrivende.

Space Dimension Controller er den svorne forsvarer af den Evige Kosmiske Boogie og æresmedlem af den interplanetariske festelite. Set phasers to dance!