Select Page

Afslutningskoncerten på Posten bliver uden sammenligning den største opsætning i PHONO’s historie. Otte klassiske musikere fra Norge, kaldet The Bell Laboratory, skal spille på et tre tons tungt kirkeklokkespil. Det hele bliver akkompagneret af den kendte tyske technoproducer Pantha Du Prince. Selve afslutningskoncerten sparkes i gang af konstellation Morphosis/Charles Cohen.

Et umage par

Sammensætning af tysk techno og norsk klassisk er ikke en man ser hver dag. Faktisk har de aldrig spillet med denne opsætning i Danmark. Altså før de indtager PHONO – og skaber en værdig afslutning på den største PHONO festival nogensinde.

Tyske Hendrik Weber aka. Pantha du Prince har længe arbejdet i grænselandet mellem techno og en form for moderne kompositionsmusik. Han har stået bag et væld af remixes for blandt andre Animal Collective, Trentemøller, Philip Glass, Depeche Mode og Bloc Party. Nu prøver han igen noget helt nyt – et samarbejde med The Bell Laboratory, et hold af klassiske musikere og deres kirkeklokkespil. Et samarbejde, der er blevet rost til skyerne af anmelderne.

– Klokken er et symbol på en dybere forståelse. Klokken er lyden af fred. Fyldt med energi. Og så har den en klar forbindelse til technomusik, fordi det er musik med en taktfast puls, siger den tyske producer Hendrik Weber.

Pantha Du Prince & The Bell Laboratory præsenteres i samarbejde med Goethe Institut.

Solid opvarmning

Afslutningskoncerten starter allerede klokken 19.00 med Morphosis og Charles Cohen. Først hver for sig, men til sidst vil de slutte sig sammen og for alvor kickstarte den episke afslutningskoncert.

Det kunne sagtens lyde som om, Morphosis’ analoge house-techno er blevet inspireret af Charles Cohen, men det er blot to år siden, at Morphosis stiftede bekendtskab med Charles Cohens musik, for derefter at trække ham op på den store elektroniske scene. Til PHONo14 vil de indgå i et flot mix-up, der med garanti vil skabe begejstring blandt publikum.

Billetten til den vildeste koncert i PHONO’s historie koster kun 145 kronner.

Køb din billet til den flotte afslutningskoncert her.