Select Page

Robert ”Noise” Hood har været en uomgængelig del af technoen, siden den fandt sin egentlige, moderne form i Detroit i starten af 90′erne. Han var sammen med Jeff Mills og ”Mad” Mike Banks en del af det legendariske Underground Resistance, der med en uhørt rå og kompromisløs stil gjorde militant, politisk bevidsthed synonymt med hårdtslående, aggressive technoproduktioner.

Men ikke nok med det, Hood henregnes også ofte som opfinderen af minimaltechnoen, først og fremmest i kraft af sin ikoniske plade ”Minimal Nation”, der stadig står som en af de mest urørlige techno-fuldspillere nogensinde og satte nye standarter for, hvor nedbarberet og skeletal techno kunne blive uden at miste et gram af intensitet. Fire eller fem forskellige lyde er typisk alt hvad Hood behøver for at skabe noget af det mest funky, rykkende og hypnotiserende musik hørt på denne planet.

Der er ganske enkelt mødepligt for enhver med interesse i technohistorie, når Robert Hood kommer til Odense med et liveshow, der viser alt, hvad der er godt og vigtigt ved den oprindelige Detroit-techno, og hvorfor den stadig er relevant.