Vi arrangerer en festival i Odense

23. september 2021 0 Comments

Denne festival er arrangeret af Goethe-Institut Danmark. Det er en årlig begivenhed, der afholdes i Odense, Danmark.

Denne festival er arrangeret af Goethe-Institut Danmark. Det er en årlig begivenhed, der afholdes i Odense, Danmark, med det formål at internationalisere dansk kultur og samfund.

Goethe-Institut Danmark er en international kulturinstitution, der giver information om Tyskland og andre ikke-tysktalende lande. Det finansierede Odense Musikudvalgs første musikfestival i Odense, der fandt sted den 20. september 2017.

Festivalen var den første, der blev arrangeret af Odense Musikudvalg med bistand fra Goethe-Institut Danmark. Arrangementet var åbent for alle mennesker, der ville opleve, hvordan det ville være at deltage i en musikfestival i Odense. Musikhuset Posten, Ungdomshuset Odense, Red Bull Music Academy og Goethe-Institut Danmark gik sammen om dette arrangement.

Arrangementet samlede kunstnere fra hele Europa; det havde også musikere, der fremførte sange på tysk og sange om Tyskland

Odense Musikudvalgs festival, “Sound of Odense”, har været arrangeret hvert år siden 2010. Det er en af de vigtigste musikbegivenheder i Danmark.

Goethe-Institut Danmark har været vært for festivaler i mere end 30 år, og de har også arrangeret en festival i Odense hvert år siden starten.

Red Bull Music Academy har arrangeret årlige festivaler i København siden 2009. Nu bringer de deres aktiviteter til andre steder rundt om i verden, herunder Odense med arrangementet “Sound of Odense”, der blev arrangeret i sidste måned.

Vi har oprettet en meningsmåling for at se, hvem der skal optræde på vores festival

I denne meningsmåling har vi bedt dig om at vælge, hvilken musiker eller DJ du vil optræde på vores festival.

Det er op til dig hvilken kunstner du vil se på scenen, men tag et øjeblik til at stemme og del dine tanker i kommentarfeltet herunder.

Goethe-Institut Danmark er en kulturinstitution med fokus på international kulturel udveksling og samarbejde. Det er en del af Forbundsministeriet for Udenrigsanliggender og har været i drift i Danmark siden 1949.

Goethe-Institut Denmark, Odense Music Committee, Red Bull Music Academy og Musikhuset Posten kom sammen som arrangører af verdens første internationale musikfestival, der finder sted i Odense, Danmark.

Festivalen hedder ‘Rød Spinner’, og den afholdes fra 10.-12. August. Dørene åbner kl. 14.00, og forestillingerne starter kl. 15.00. Billetpriserne er 55 DKK for voksne og 40 DKK for børn under 14 år.

Den 9. maj blev der oprettet en meningsmåling på Facebook for at se, hvem der ville optræde på festivalen. I alt 807 stemmer blev afgivet af mennesker i alderen 15-64 år, hvor de fleste stemmer kom fra Danmark (462

Vi har oprettet en meningsmåling for at se, hvem der skal optræde på vores festival. Dette er blot en af de mange måder, vi forsøger at involvere mennesker mere i vores arrangementer.

Goethe-Institut Danmark afholder årets festival, der finder sted den 2. og 3. juli.

Køb en billet i en uge

Odense Musikudvalg er en non-profit organisation, der har fået musik til at ske i Odense i over 30 år.

Et af dets mest bemærkelsesværdige projekter er Køb en billet i en uge – hvor kunstnere og musikere i alle aldre og niveauer af talent kommer sammen for at samarbejde om musik.

Køb en billet i en uge har hidtil haft mere end 50 succesrige udgaver. Et projekt som dette kræver samarbejde fra mere end hundrede mennesker, så det handler ikke kun om en person eller et team, men derimod et helt samfund, der arbejder sammen for at producere noget fantastisk og mindeværdigt.

Ideen med projektet var at tilbyde to danske musikstuderende mulighed for at tage på en rejse til Spanien for at deltage i en international musikfestival.

Projektet havde til formål at skabe en uddannelsesværdi for sine deltagere. Deltagerne lærte om musikøkosystemet i Spanien, dets historie og hvordan det er til stede i dag. Denne viden kan bruges i fremtiden, når Danmark også har en relevant festival, hvor de vil deltage.

En vigtig del af dette projekt var, at det ville forbinde mennesker, der normalt ikke ville have adgang til internationale musikfestivaler, med denne mulighed. De blev valgt ud fra deres deltagelse i lokale skoleorkestre eller deres interesse for klassisk eller jazzmusik.

Efter succesen med deres pilot besluttede Odense Musikudvalg at gå videre med projektet. Piloten var så vellykket, at det blev muligt at bestille en billet i en uge for ti personer.

Piloten startede officielt den 23. august og sluttede den 7. september. Det første år af projektet løber fra 23. august 2018 til 22. august 2019.

Musikhuset Posten, Ungdomshuset Odense og Goethe-Institut Danmark deltog alle i det første år af dette projekt samt Red Bull Music Academy fra Berlin, Tyskland.

For at deltage i denne vidunderlige oplevelse måtte de interesserede ansøge om et sted via deres websted mindst en måned før begivenheden begyndte. Ansøgningsperioden var åben mellem den 1