Vi leder efter frivillige til vores festival

23. september 2021 0 Comments

Vi er på udkig efter frivillige til vores kommende festival! Allerede nu har en fantastisk gruppe mennesker sagt ja til at støtte os, men vi har brug for flere.

Deltagelse som frivillig er et fantastisk måde at være med til at skabe en unik fællesskab. Du giver dit bidrag til arrangementet, samtidig med at du knytter nye bekendtskaber og meget mere. Vi sætter derudover pris på dit engagement og de time, du sætter af. Det byder dig også muligheden for at se festivalen bag kulissen.

Du behøver ikke være professionel eller have nogen erfaring – bare åben! Vi leder efter personer med samme interesse og glæde som os omkring eventet. Vi har brug for hjælp i allerstørste del af arrangementet, fra det tekniske, markedsføring, catering osv.

Vi leder efter frivillige, der vil hjælpe til med at få Vores festival til at køre! Vi søger hjælp til at gøre alt fra op- og nedtagning af festivalrigging og opsætning af scenen til madlavning og andet.

Vores festival har brug for engagerede, entusiastiske og venlige frivillige til at assistere os over hele festivaldagen. Det er en fantastisk chance for at støtte vores community, blive kendt med byen, møde nye mennesker og opleve en unik kultur.

Som frivillig vil du få fleksibel arbejdstid, mulighed for at deltage i interessante workshops og særlige arrangementer. Desuden vil du have mulighed for at møde og lære andre borgere i byen at kende.

Er du interesseret i at hjælpe med at gøre vores festival lidt bedre? Vi søger nu frivillige til vores årlige festival. Festivalen har forskellige aktiviteter og arrangementer som koncerter, kunstudstillinger, talkshows, mad og drikke og meget mere.

Ser du en chance for at bidrage med at arrangere denne fest? Vi vil gerne sikre, at alle, der deltager, har en stor oplevelse. Derfor leder vi efter personer af alle køn og aldre fra hele verden. Vi forventer ikke, at frivillige har tid eller erfaring som er nødvendig for at hjælpe med denne type projekt, men vi ville ønske at se personer, der er engagerede, dem der kan finde på nye ideer og tage initiativ.

Hvis du ønsker at hjælpe os, så skriv og send en ansøgning med relevant info og detaljer om dig selv til os hurtigst muligt. Vi skal modtage din ansøgning senest den 15 maj.

Vi her på festivalorganisationerne leder efter frivillige, der kan hjælpe os med at afholde vores årlige festival. Uanset om du er erfaren eller ny i at arbejde med festivaler, har vi brug for din hjælp.

Det kan udgøre mange spændende opgaver til at teame-up om, såsom planlægning og forberedelse, opsætning af scenografi og akustiske valg, kontaktpersoner, interagerende aktiviteter med publikum, optagelser af de forskellige shows og meget mere. Det bedste er at det forhåbentlig bliver en stor festfor alle involverede!

Men selvom der er masser af sjove momenter under planlægningen og afviklingen af festen, kræver det øvelse og disciplineret planlægning fra vores hold. Vi opfordrer alle frivillige til at følge en struktur uden afbrydelse og respektere hinandens tidsplan og begrænsede økonomiske rammer.

Hvis du gerne vil være frivillig, skal du sende os en email med en kort beskrivelse af dine transferable færdigheder samt hvor meget tid du har til rådighed. Derudover skal du specielt fortælle os hvordan din involvering vil tilføje value til vores festivalorganisationer.