Vi leder efter frivillige til vores festival

23. september 2021 0 Comments

Der er brug for frivillige til festivalen, der afholdes hvert år. Formålet med festivalen er at fremme og støtte musik og kultur i Odense. Frivilligprogrammet afholdes i Ungdomshuset Odense, og ansøgningsfristen er den 16. april 2018

Goethe-Institut Danmark inviterer interesserede til at registrere sig som frivillige til de kommende arrangementer i 2018

Som frivillig kan du arbejde i forskellige aktiviteter såsom:

– Hjælp til registrering af deltagere

– Hjælp til tilrettelæggelsen af festivalen

– Hjælp til andre aktiviteter, som vi har brug for hjælp til.

Vi leder efter frivillige til vores festival! Hvis du er interesseret, bedes du kontakte os på ungdomshusetodense@gmail.com

Goethe-Institut Danmark er en international sprogskole, der underviser i tysk i Danmark. Skolen har indgået et partnerskab med Ungdomshuset Odense, et lokalt musiksted, for at organisere den internationale musikfestival, som vil byde på verdensberømte musikere fra hele verden.

Den internationale musikfestival finder sted i Odense den 26., 27. og 28. marts 2019 i samarbejde med Red Bull Music Academy og Musikhuset Posten. Festivalen er åben for studerende i alle aldre og er gratis.

En festival for mennesker i alle aldre

Goethe-Institut Denmark, Odense Music Committee, Red Bull Music Academy, Musikhuset Posten og Ungdomshuset Odense er fire lokale organisationer, der er vært for festivalen for at hjælpe mennesker i alle aldre med at opleve musik.

Festivalen finder sted i oktober i år.

De fire organisationer vil være vært for festivalen forskellige steder i byen Odense.

Festivalen for mennesker i alle aldre nærmer sig musik fra en række forskellige vinkler, hvor workshops finder sted om morgenen og koncerter om aftenen.

Goethe-Institut Danmark, Odense Musikudvalg, Red Bull Music Academy, Musikhuset Posten og Ungdomshuset Odense arbejder sammen om at skabe et arrangement, der vil give en sjov oplevelse for besøgende i alle aldre.

Goethe-Institut Danmark afholder seminarer om emner som “Musik i det offentlige rum” og “Kulturel mangfoldighed.”

Denne festival er for mennesker i alle aldre, der er interesseret i at lære om forskellige kulturer. Det er en mulighed for at lære om historie, køkken, musik og kunst forskellige steder rundt om i verden uden at skulle rejse.

Festivalen giver en sjov måde for folk at fordybe sig i de lande, de besøger gennem liveoptrædener og interaktive workshops. Workshoppen er designet i samarbejde med lokale partnere, så deltagerne kan lære mere om deres kultur og samtidig støtte deres lokalsamfund.

Denne type begivenheder er ikke kun begrænset til Danmark – den har været afholdt i Tyskland, Sverige, England og Spanien siden 2016.